söndag, augusti 26, 2018

Skype på förskolan!

Hej alla som möjligtvis tittar in här ibland. Ville bara lägga upp en bild på när jag `skypade´ med barnen på jobbet i somras. Jag och en före detta kollega hade länge pratat om att vi skulle skypa tillsammans med barnen då hon hade kvar `gamla´ barn hos mig eftersom hon slutade och bytte förskola i julas. Så i somras kom vi äntligen till skott. Och så roligt det var. Barnen blev jätteglada att få prata med sin gamla fröken och hon av att få prata med barnen. Även ett par barn som även dom börjat på samma förskola fick prata med sina `gamla´ fröknar på grannavdelningen.
Kollegan och jag har sedan pratat om att vi ska ha någon form av projekt ihop där vi kan/ska skypa med varandra tillsammans med barnen. Hur vi ska lägga upp detta vet vi inte riktigt än men tanken är att vi sedan ska kunna sammanstråla på en utflykt av något slag eller gå och hälsa på varandras förskolor. Vi får se vart vi hamnar i detta. Spännande är det i alla fall.


Sedan kommer det ju om digitalisering i den nya läroplanen i höst så detta kan ju bli en del i att jobba med det också. Får bli att ta kontakt med kollegan snart och spåna om upplägget.

Ha de´

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar