fredag, april 09, 2010

Min Pysselhörna...

...ser ut så här. Och det är här som jag gör allt mitt pyssel. Det är en liten mysig vrå under våran trappa som lixom inte kan användas till något speciellt. Där är alldeles lagom höjd att sitta och jag trivs ganska bra där.

På mitt bord har jag lite allt möjligt som burkar med pennor, burkar och tidsskriftsamlare med spillbitar, småväskor med bla.saxar, sansar, klisterpennor, pincetter och annat som är bra att ha. På krokar under "taket" hänger lite stämplar och ett block med papper.


På en lite lägre bänk till höger om bordet har jag skrivare/scanner/kopiator. Där står också lite kartonger som med tiden ska bli mina sagolådor. På bilden är det lådorna till Tummen och Gruffalon som syns, (dessa var dock inte klara vid fototillfället), plus en låda med lite allt möjligt plock.
Till vänster om bordet står en låg bokhylla som innehåller det mesta av mitt pysselmaterial. Där finns bla. askar med lite olika dekorationer, dymos, häftapparat, squeezen, limpistol, inspirerande böcker m.m, m.m.


Uppe på bokhyllan står det två små byråar från IKEA som barnen hade som små. Perfekta att ha småplock i. Där står också lite olika burkar och förpackningar med bla. blommor, bokstäver, penslar, glaskulor, snäckor m.m.

I lådorna på de små byråarna finns det bl.a. som här chalk, stämpeldynor och stämplar.


I en annan låda finns det lite chipboardsdekorationer och i nästa lite blommor. Har även lådor med lite olika band, öljetter, brads och stickers av olika slag. Var sak har sin låda...nästan. ;)


Bakom ryggen står en liten bänk där jag brukar lägga projekt som är på gång eller på planeringstadiet. Under bänken står lite olika flaskfärger och lite kartonger som jag kanske tänker altra vid nått bra tillfälle. Bredvid bänken har jag mina två väskor med mina papper i, 12"*12", och några stora ark med wellpapp i olika färger.

Med andra ord har jag vad jag behöver. Mitt upplag av material och dekorationer är inte så stort ännu. Har bara scrappat i ca. två år men jag utökar det lite efterhand. Fyndar på reor och liknande. Pysslat har jag i och för sig gjort i hela mitt liv. Så sådant "plock" har jag alltid samlat på. Kan vara lite av en yrkesskada också. ;)

Jag är så glad att jag kan ha min hobby som ursäkt för att få samla på fina pennor och papper och annat småplock som jag bara älskar. Skulle vilja tillbringa mer tid här i min lilla vrå än jag gör just nu. Men jag ska bli bättre på det.

Tack för att ni tog er tid att kika in i min Pysselhörna.

Ha de´

4 kommentarer:

Hanna sa...

Det var roligt att se pysselhörnan. Jag vill också ha en. =)

Jakaranda sa...

Tackar :)
Jag tog intiativet själv när vi bytte vår stationära dator mot en laptop. Den gamla datorn stod nämligen under trappen och vi hade som ett litet kontor där förut. Men när datorn åkte ut så "åkte" jag in. Så nu kan jag ha mitt pyssel framme och det får ligga ifred.
Ha de´

A'laEmmeli sa...

Hejsan! Jag hoppas att du hade en toppenfin födelsedag i söndags! Jättekul att se var du pysslar! Älskar att se andras pysselrum och lösningar, det ger så mycket bra idéer! Ha det så gott! Kram Emmeli

Jakaranda sa...

Tack så mycket Emmeli!
Födelsedagen var bra och jag fick bla. mina joggingskor som jag önskat mig. :)
Alltid kul om man kan inspirera någon med det jag lägger ut här. Om det så bara är lite olika lösningar i pysselhörnan. Det är ju därför som jag startat denna blogg.
Ha de´