söndag, mars 07, 2010

Andra burken...

Nu är jag klar med min andra burk. Den som jag ska ha till mina bokstäver som jag stansar ut med min Squeeze. Så här blev den.
Pappret kommer även här från Rose Moka, Postif heter det. Bokstäverna har jag även denna gång stansat ut i foam med min Squeeze i Moxie-alfabetet. (Inte så konstigt eftersom det är det enda jag har än så länge.) Bokstäverna som jag dekorerat med är även de i Moxie och lite blingade med Stickles - Frosted Lace.Självklar har jag även här virat ett tunt garn runt locket och nederst på burken och förseglat med 3D Crystal Glace. Vill ju att de ska matcha varandra när de står där i hyllan. Garnet heter Lame´ Miky med färgkod 902.
Och så här ser de ut tillsammans... Snygga eller hur? ;-)
Ha de´

4 kommentarer:

Emy sa...

Hej

Hittade precis din fina blogg!
Tack för inspirationen!

Kram Emy

forskollarare.blogpot.com

Jakaranda sa...

Tack så mycket Emy...
Det just det jag vill med min blogg. Inspirera andra. Älskar dela med mig av tips och ideer som ploppar upp lite då och nu. Mina kollegor kan nog bli lite trött på mig när jag kommer med en massa förslag på allt vi kan göra med barnen eller när jag berättar vad jad pysslar med hemma. ;) Ibland får de faktiskt stoppa mig lite...Men det gör inget.
Ha en bra dag.

Articsisters sa...

Vilken underbar blogg du har. Jag hade tänkt göra några kort med nya stämplar men fick liksom bara tomt i huvudet. Så en redig bloggrunda brukar vara lösningen.

Tack för inspirationen.

Lisbet

Jakaranda sa...

Tack så mycket Articsisters... Jag blir alltid lika glad om jag kan inspirera någon med mina ideer. Det ger mig sådan energi och det värmer inombords.
Ha en bra dag.