måndag, mars 01, 2010

Altra burkar...

Har några små Pringlesburkar som jag fått av dottern när hon varit i Kroatien för nått år sedan. Har börjat med att klä in dessa i lite snygga papper o.dyl. Tänker ha en till Retroblommor jag stansat ut själv och som av någon anledning inte går åt precis för tillfället. Den andra tänker jag ha till Bokstäver som blir över när jag stansar ut med min Quickutz Squeeze.
Så här såg de ut från början...

Och så här blev den som ska vara till mina Retroblommor.

Burken är klädd med ett papper från Rose Mokas serie Pique-Nique. Bokstäverna har jag stansat ut i foam med hjälp av Squeezen i typsnitt Moxie. Det är alltså sådana bokstäver jag ska ha i min andra burk.

Både runt kanten på locket och runt burkens nedre del har jag virat ett tunt garn i svart och silver. Detta har jag fäst med dubbelhäftande tejp och "förseglat" med 3D Crystal Glaze.

Blommorna är utstansade med den lilla Retroblomma-stansen i alla möjliga olika papper från min spillbitsburk. I mitten har jag målat en prick med Sakuras GellyRoll Metallic och duttat en prick med 3D Crystal Glaze.

Blev ganska fin tycker jag själv. Ser ju lite trevligare ut än innan i alla fall. Den andra burken är inte riktigt klar än men det kommer bilder även på den inom en snar framtid. ;-)

Tills nästa gång säger jag bara...

Ha de´

2 kommentarer:

makena sa...

Supersnygg burk!! Och kul att hitta hit. är inte en så proffsig pysslare som du, men pysslar ihop en del material till mina dagbarn emellanåt. T ex gillar jag att göra sagopåsar till olika sagor. Gillar också Tummen och väntar därför med spänning på att se ditt Tummesaga resultat! :D

Jakaranda sa...

Tack så mycket för komplimangen. Kul att du gillade burken. :-)
Lägger upp lite bilder på Tumme-sagan efterhand som den blir klar. Hoppas den blir uppskattad. Jakaranda