torsdag, oktober 18, 2012

På hyllan..

Så här ser det ut på hyllan i vårt samlingsrum. Robban och Rally med vänner sitter och väntar på att få lära känna barnen. På bilderna har nästan alla djuren kommit på plats, det är bara hästen och kattungen som saknas. Dessa två vännerna har kommit till efter fotograferingen.

Nästan alla vänner samlade.
Hunden Robban och katten Rally väntar på att få lära känna barnen.
Vännerna ligger i korgen och väntar.
Kan ju berätta att vår lärarstudent fick äran att introducera hunden Robban och katten Rally för barnen på en samling hon hade. Då läste hon en lite nedkortad variant av sagan, med hjälp av de upp förstorade bilderna. Samtidigt satt Robban och Rally med och de fick även "skutta" runt och hälsa och nosa på barnen. Det blev succe´. Barnen tog omedelbart till sig figurerna och nu har de varit med på flera samlingar  Vi sjunger, låter och leker hund och katt. Vi har också tittat och lyssnat på iPaden hur de ser ut och låter. Och kan ni tänka er... katterna både lät och såg olika ut. Hundarna också... Mycket spännande.
Nu återstår en mycket spännande och rolig resa tillsammans med barnen för att lära känna Robban och Rally och deras vänner. Men mer om det en annan gång.
Ha de´

Inga kommentarer: