onsdag, februari 17, 2010

Honungsburkar...

Tänkte visa några burkar med Dunderhonung som jag gjort till en Bamse-saga jag gjort till jobbet. Eftersom vi har Bamse-tema tyckte jag att det kunde passa bra med en saga om Bamse och hans vänner. Kan skriva in den här vid ett senare tillfälle om det skulle vara intressant... Tänker även lägga in bilder på "hela" sagan med figurer och allt men börjar med de små honungsburkarna eftersom jag inte fotograferat hela sagan än.


Här kan man se hur stora/små burkarna är. Väldigt gulliga om jag själv får säga det. ;-) Återkommer som sagt med sagan och fler bilder vid senare tillfälle.

Ha de´

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej trevlig blogg du har! Har precis hittat hit :)Hur har du gjort de söta burkarna?

Jakaranda sa...

Hej Maria och tack så mycket!!
Honungsburkarna är små ljushållare som jag hittade i förrådet på min förskola. Vet tyvärr ej var vi fått de ifrån. Finns säkert att köpa liknande i någon Hobbybutik. Dessa har jag målat med röd flaskfärg, limmat på en liten lapp med "Dunderhonung" som jag skrivit ut på datorn. Lackade sedan hela burken med MasterMedium-lacklim. Locket är en bit lakansväv som jag knutit fast med mattvarp. Simsalabim...en burk Dunderhonung. Hoppas min förklaring var begriplig och till någon hjälp.
Ha de´

Jakaranda sa...

Kanske skulle säga att ljushållarna är tillverkade i trä... Lycka till :)

Maria sa...

Väldigt kreativt! Tack!