onsdag, juli 07, 2010

Studier...

Berättade ju tidigare att jag och mina kollegor blivit beviljade att gå Förskolelyftet. Nu vet vi bestämmt att kursen blir av och att vi har första träffen 30-31 augusti. Jag och min kollega (som jobbar på samma förskola) bestämmde oss också för att jobba 50% och läsa 50%. För min del blev det ingen skilnad i lön eftersom man får ersättning 80% av det man går ner. Bra eller hur...?

Härom dagen beställde vi all litteratur som vi behöver och vår tredje kollega har bokat rum på vandrarhem. Så nu är det bara att köra igång. ;) Ska bli jättespännande och roligt.
Säkerligen blir det lite inlägg här om vad som händer och sker i vår utbildning, hoppas att ni tycker det ska bli intressant. För det gör jag.

En annan kul sak är att vi på min arbetsplats ska starta ett projektarbete till hösten som vi förmodligen kommer att kalla "Knattematte". Tre av mina kollegor har varit och presenterat detta arbete för vår förskolenämnd och de var positiva. Så vi kommer att få lite hjälp och stöd till att genomföra projektet. I det vill vi lyfta arbetet med mattematik i förskolan från de allra minsta upp till de slutar hos oss. Jag och en kollega pratar om att vi eventuellt ska starta en blogg där vi kan lägga ut och visa upp sådant som vi gör i projektet. Mer om det vid ett senare tillfälle.

Nu väntar jag på att mina böcker ska komma med posten, är så nyfiken på hur de är. Så till nästa gång säger jag bara...

Ha de´

1 kommentar:

Förskoleburken sa...

Hej! Jag har ett litet pris till dig! Besök mig gärna på min blogg:
http://forskoleburken.blogspot.com/2010/07/jag-fick-pris.html
Maria